За нас

Био магазин Spirala се намира в София, на ъгъла на улиците Кишинев и Козяк, точно срещу входа на Южния парк в квартал Хладилника, община Лозенец. Общата търговска площ е около 100 кв. м, което ни прави един от най-големите обекти в България.

Ние сме независим био магазин, основан през пролетта на 2014 от двама предприемачи с опит в рекламната индустрия и силен интерес към здравословния и активен начин на живот.

Био магазин Spirala предлага голямо разнообразие от органични здравословни храни, био козметика, еко препарати за бита и много други естествени продукти: Билки и билкови формули, свежи плодове и зеленчуци, био млечни продукти, пълнозърнести храни и пресен хляб, суперхрани и естествени спортни добавки, етерични масла и органична козметика, продукти за отглеждане на бебета и деца, пробиотици и други.

Ние отдаваме голямо внимание на качеството на нашите продукти и държим на личното отношение към клиентите. Предложенията, които идват от клиентите ни са от голямо значение. Така се изгражда нашата търговски култура, която не потъва в анонимност и не се основава единствено на мотива за печалба. Въпреки, че нашата пълна гама от продукти включва почти 3000 артикула, ние се грижим за нашите клиенти, като осъществяваме специални поръчки дори за продукти, които не се намират в нашия магазин.

Нашият стремеж е да следваме определени етични принципи, които стриктно спазваме:

  • Ненасилие към живи същества
  • Грижа към околната среда
  • Предлагане на висококачествени продукти
  • Предлагане само на продукти, които сме тествали лично