Posted on

Кулинарна работилница за здравословна и жива храна VI

На 11.12.2015 от 19:30 часа Био супермаркет Spirala те кани на „Кулинарна работилница за здравословна и жива храна VI“

Тема на вечерта: За една по-добра и здравословна Коледа!

Ти си запален по здравословното хранене, искаш да избягаш от клишето по празниците и да изпробваш нови рецепти и вкусове! Ако не искаш да бъдеш част от екзалтираните хора в супермаркетите и месарниците, искаш да изпробваш нестандартни ястия и да опознаеш нови вкусове, включи се в нашата работилница! Ще споделяме рецепти, ще показваме тънкости в приготвянето им и ще дегустиране какви ли не вкусотии!

Веган Коледа – мисията възможна! Ела и виж тайната на оригиналната рецепта за веган луканка! Няма да издаваме другите рецепти, те са изненада!

TOni от Кулинарно с ТОни и Мими от Soma Vital Food ще ни внедрят в магията на здравословните и веган рецепти!

Кога? На 11.12.2015 от 19:30 часа

Къде? Био магазин Спирала – София, ул. Кишинев 17 (срещу входа на Южен парк на ул. Козяк, до Mall Paradise)

Записване: За да се включите в работилницата, трябва предварително да заявите участие. Записването става предварително на телефон: 0885911107, в Био супермаркет Spirala, както и на имейл spiralabg@gmail.com. Таксата за участие е 10 лв.

Ако тази година искаш да изпробваш нови рецепти и да изненадаш близките с по-здравословни и разнообразни рецепти по празниците, то тази работилница е точно за теб!

За онези от вас, които няма да могат да включат в нашата Работилница, продължавайте да следите нашия сайт. След провеждането на работилницата, ще публикуваме рецепти и снимки от събитието!

Очаквай продължение…

Включи се в дискусията