Posted on

Кулинарна работилница за здравословна и жива храна VIII

Сурова_веган_торта_Екзотика

На 08.04.2016 от 19:30 часа Био магазин Спирала с удоволслтвие и нетърпение те кани на “Кулинарна работилница за здравословна и жива храна VIII”, която ще е по-различна от всичко, което си виждал досега!

Тема на вечерта: Импровизация в кухнята – познати продукти с непознато приложение!

С какво ще е различна тази Кулинарна работилница? Ще имаш възможност да разбереш, че приготвянето на храна никога не трябва да е скучно. Как чрез импровизация можеш да превърнеш дори най-обикновения продукт в тайната съставка, която преобразява цялото ястие? Ела и научи!

Гост на работилницата ще бъде Софи Йотова от foodieboulevard.com
Софи е един от онези хора, които няма как да не харесаш още след първата ви среща. Тя е любител готвач, но това не личи от рецептите й, които могат да възхитят дори истинските професионалисти. Тя споделя, че любовта й към здравословната храна, естетиката и импровизациите я мотивират да е в постоянно търсене на нови кулинарни шедьоври. Стани част от приготвянето им по време на  “Кулинарна работилница за здравословна и жива храна VIII”!

Кога? 08.04.2016 от 19:30 часа

Къде? Био магазин Спирала – София, ул. Кишинев 17 (срещу входа на Южен парк на ул. Козяк, до Mall Paradise)

Записване: За да се включиш в работилницата, трябва предварително да заявиш участие. Записването става на телефон: 0885911107, в Био супермаркет Spirala, както и на имейл spiralabg@gmail.com.

Таксата за участие е 10 лв.

Включи се в дискусията