Posted on

Истината за целулита

Истината за целулита

Имаш 3 месеца да победиш упорития целулит!

Лятото наближава, а ти се чудиш за поредна година как да се отървеш от досадния целулит! Не си сама! Сигурно мечтаеш за гладка и стегната кожа, без следи от целулит. Опитала си всичко от парещи кремове до болезнени масажи, но не виждаш резултат. Какво ще кажеш, ако ти разкрия, че решение за справяне с целулита има и то е много просто? Но преди това, нека започнем от самото начало. Какво всъщност е целулит?

ЦелулитМного хора си мислят, че целулитът е проблем на кожата. Истината е, че неравностите по дупето и бедрата ти са проявление на ВЪТРЕШНЕН ПРОБЛЕМ. Притискането на  съединителната тъкан, която се намира под кожата, от мастни натрупвания води до образуването на буците и неравностите, които почти всяка жена забелязва по бедрата, дупето, ханша, а често по корема и ръцете си и с ужас нарича целулит.
Защо антицелулитните кремове и лосиони не са най-ефикасното решение? Защото всички те работят повърхностно и външно, а както вече споменахме, целулит е проявление на вътрешен процес. Това означава, че за да победиш целулита, трябва да го атакуваш отвътре. Забрави за всички временни решения, които те оставят с усещане за по-мека кожа, но нямат никакви видими резултати. Победи целулита отвътре с Антицелулитни капсули CELLUVITE PLUS.

Как работят Антицелулитни капсули CELLUVITE PLUS?

Мечтата ти за гладка кожа без неравности е лесно постижима! С помощта на тези капсули мастните депа ще се изчистят, кожата ти ще стане видимо по-гладка и еластична.

В специално разработения целулит блокер CELLUVITE PLUS се съдържа активното вещество супероксид дисмутаза (SOD), който се извлича от специален вид захарен пъпеш. Тази група от ензими се намира в еритроцитите и подпомага премахването на свободните кислородни радикали. В комбинация с мед и цинк, блокерът взаимодейства с мазнините и натрупания колаген и помага за намаляване на целулита като видимо подобрява състоянието на кожата при редовен прием. Това означава, че най-после ще имаш гладките бедра, за които мечтаеш и които заслужаваш!

Тъй като лятото е само на 3 месеца от нас и ние искаме да се отървем от токсичния целулит възможно най-бързо, ти предлагаме да съчетаеш приема на Антицелулитни капсули CELLUVITE PLUS със специално подбрани упражнения. Изглаждането на кожата, благодарение на капсулите в съчетание със стягащите упражнения обещават едно незабравимо, вълшебно и екзотично лято без целулит– твоето красиво лято!

Също така, не забравяй, че повечето болести, включително целулитът и наднорменото тегло, се дължат на задържането на токсини в организма, което го прави по-слаб и неспособен да се справи с ежедневните предизвикателства. За да сме здрави и красиви, е важно да започнем на чисто! Да премахнем всичко ненужно от организма си. Погрижи се за себе си чрез детоксикация! За максимален ефект и едно наистина вълнуващо лято ти препоръчвам съчетание от три продукта – Celluvit Plus, LazySlim и Retoxan, които ще ти помогнат да се отървеш от целулита, да отслабнеш трайно и да пречистиш тялото си от натрупалите се в него токсини!

Съдържание на Антицелулитни капсули CELLUVITE PLUS

Съдържание: 60 капсули по 334 мг, нето тегло 20 г. Всяка капсула CELLUVITE PLUS съдържа целулоза на прах, екстракт от пъпеш (SOD) – 50 мг, цинк цитрат 10 мг, меден сулфат 1 мг, обвивка на капсулата: хидроксипропилметил целулоза (растителна целулоза)
Начин на употреба: Два пъти дневно по 1 капсула след хранене с малко течност

Препоръчителният период за прием: 3 месеца

  • Магнезиев гел, 200мл – Abo Pharma

    11.75 лв.
    Купи
  • Магнезиево олио, 200мл – Abo Pharma

    10.75 лв.
    Купи

Включи се в дискусията