Posted on

Кулинарна работилница за здравословна и жива храна Х

Кулинарна Работилница X

На 30.09.2016 г. от 19:30 часа Био магазин Спирала те кани да открием заедно сезона на здравословните работилници с “Кулинарна работилница за здравословна и жива храна X”!

Тема на вечерта: Back to School – Бързи и здравословни рецепти за заети хора

С какво ще те изненада тази Кулинарна работилница? Ще разбереш, че няма извинение да посегнеш към чипса и вафлите по време на работа. Заедно ще научим как лесно да си приготвим вкусни и полезни закуски, подходящи за бързо похапване в офиса, по време на лекции или в междучасието. Ще се насладим на кулинарни вдъхновения, подходящи за малки и големи. Нека заедно да се завърнем към работните задължения, но не и към лошите навици!

Гост на работилницата ще бъде Софи Йотова от foodieboulevard.com

Вече познаваш Софи от “Кулинарна работилница за здравословна и жива храна VIII”, по време на която тя сподели любовта си към красивата и изключително вкусна храна с нас, помогна ни да видим от нов ъгъл познатите ни продукти и да се научим да ценим естетиката в приготвянето на храната. Този път тя е решена да ни мотивира да се храним по-здравословно дори и в забързаното ежедневие.

Кога? 30.09.2016 г. от 19:30 часа

Къде? Био магазин Spirala – София, ул. Кишинев 17 (срещу входа на Южен парк на ул. Козяк в кв. Хладилника)

Записване: За да се включиш в работилницата, трябва предварително да заявиш участие. Записването става на телефон: 0885911107, в Био магазин Spirala, както и на имейл spiralabg@gmail.com.

Таксата за участие е 10 лв.

Включи се в дискусията