Posted on

Майонеза от авокадо и портокалова горчица

Майонеза от авокадо и портокалова горчица

Ние, от Био магазин Spirala, решихме да предизвикаме кулинарните блогъри като им предоставим продукти по техен избор и ги оставим да се развихрят в кухнята. Сега сигурно се чудиш какво сме им дали и какво са ни приготвили те. Виж рецептата за домашна майонеза на  Велина от Vili’s time


Майонеза от авокадо и портокалова горчица

Необходими продукти за Майонеза от авокадо и портокалова горчица:

1 добре узряло авокадо
2 ч. л. био портокалова горчица
сока от един лайм
1 с.л. зехтин
сол

Майонеза от авокадо и портокалова горчица

Начин на приготвяне на Майонеза от авокадо и портокалова горчица:

Разполовете авокадото и отстранете костилката.
Сложете го в блендер и добавете прясно изстискан сок от лайм, за да не потъмнява.
Добавете портокаловата горчица, зехтина и сол на вкус.
Блендирайте до получаване на хомогенна смес.
Майонезата от авокадо и портокалова горчица е готова!

Майонеза от авокадо и портокалова горчица


Велина МотоваАз съм един безнадежден романтик, който се реши да създаде своето кътче в широкото Интернет пространство, за да сподели своята любов към добрата храна, красивите места и незаменимата компания! Всичко тук е направено с желание, любов и търпение и ще продължавам в този дух!
Бъдете смели и се наслаждавайте на живота!
Ако ви е харесало, не се стеснявайте да споделите с приятели и да like-нете страницата ми http://facebook.com/vilistime/

Ако и ти имаш блог и искаш да участваш в нашата рубрика за Здравословни рецепти и да покажеш, че можеш да приготвяш вкусни, интересни и екзотични рецепти без месо, изпрати имейл на stefaniya@spirala.bg с тема Здравословни рецепти, а ние ще ти изпратим продукти, с които да го направиш.

Продукти, използвани в рецептата за Майонеза от авокадо и портокалова горчица

  • Био авокадо

    Био авокадо 1кг. Gimel

    15.59 лв.
    Още
  • Био Зехтин Екстра върджин, 1л. CretaVita

    26.59 лв.
    Купи
  • Био сладка горчица, 160г-Zwergenwiese

    5.99 лв.
    Купи

 

Включи се в дискусията