Posted on

Кулинарна работилница за здравословна и жива храна XI

Кулинарна работилница за здравословна и жива храна XI Мариана Цекова

На 16.12.2016 г. от 19:30 часа Био магазин Spirala те кани на предколедна работилница – “Кулинарна работилница за здравословна и жива храна XI”!

Тема на вечерта: Във форма по време на празниците. Без повече извинения!

Какво ще правим на тази Кулинарна работилница? Ще се опитаме да влезем във форма…ЗА ПРАЗНИЦИТЕ! Ще научиш, че празниците не са повод за преяждане, а идеалният момент да покажеш на какво си способен! Можем ли да бъдем щастливи и да хапваме от любимите си неща като едновременно с това градим красива фигура? Разбира се! Мариана Цекова ще ти покаже какви са нейните тайни за зареждане преди тренировка и как разпуска след това. Всичко това – без да се правим на животни и без животински продукти!

Мариана ЦековаГост на работилницата ще бъде Мариана Цекова – сертифициран фитнес инструктор, персонален треньор и част от БФКФ (Българската федерация по културизъм и фитнес) като състезател по “бодифитнес”. Залата е нейният втори дом, а приготвянето на здравословни вкусотии – страст, без която не може.

Кога? 16.12.2016 г. от 19:30 часа

Къде? Био магазин Spirala – София, ул. Кишинев 17 (срещу входа на Южен парк на ул. Козяк в кв. Хладилника)

Записване: За да се включиш в работилницата, трябва предварително да заявиш участие. Записването става на телефон: 0885911107, в Био магазин Spirala, както и на имейл spiralabg@gmail.com.

Таксата за участие е 10 лв.

Включи се в дискусията