Posted on

Кулинарна работилница за здравословна и жива храна XII

Кулинарна работилница за здравословна и жива храна XII

На 17.02.2017 г. от 19:30 часа Био магазин Spirala те кани на “Кулинарна работилница за здравословна и жива храна XII“!

Тема на вечерта: Зелен детокс – рестартирай тялото си!

Зеленото смути е отлична първа крачка към преминаване към по–здравословни хранителни навици, също при хора затрудняващи се с приема на плодове и зеленчуци. Чудесен е за ежедневен прием, особено лесен вариант за хора пропускащи закуската и за активно спортуващи.

Част от благоприятстващите функции на зеленото смути са: лесно приемане на пълноценни хранителни вещества и фибри, изключителен източник на хлорофил, осигурява повече енергия, улеснява прочистването на тялото от токсини, регулира метаболизмът, балансира кръвната захар и холестерола,  за чиста и свежа кожа, спомага при свалянето на излишни килограми.

По време на тази демонстрация ще научите няколко вкусни и лесни за следване рецепти за зелени смутита, какви са ползите на тази напитка, идеи за други вариации според вкуса и сезона, информация за различни продукти и суперхрани подпомагащи прочистването на организма.

Николета КолеваНаш гост водещ на работилницата ще бъде Николета Колева. Николета открива призванието си докато живее и пътува 5 години из Азия, а именно да готви професионално вегетарианска и веган храна. През 2014 се сертифицира в Бали за професионално приготвяне на сурови ястия. Две години  по-късно е поканена като инструктор/готвач при провеждането на същия курс. След завръщането си продължава да развива уменията си на различни места, като суровата храна е страстта и.

Кога? 17.02.2017 г. от 19:30 часа

Къде? Био магазин Spirala – София, ул. Кишинев 17 (срещу входа на Южен парк на ул. Козяк в кв. Хладилника), на 2 минутки пеша от метростанция Витоша.

Записване: За да се включиш в работилницата, трябва предварително да заявиш участие. Записването става на телефон: 0885911107, в Био магазин Spirala, както и на имейл spiralabg@gmail.com.

Таксата за участие е 10 лв.

Включи се в дискусията