Posted on

Обедно веган меню вече и при нас!

Може ли храната да е вкусна, свежа и веган едновременно?

Може и освен това вече е съвсем достъпно и лесно да поръчате своя здравословен обяд директно в Био магазин Спирала и да го получите на място.

Как става това?

На място, в Био магазин Спирала – поръчвате при нас от седмичното меню на здравословен ресторант Кринг и още на другия ден след 12.30 можете да получите веган вкусотийките на Кринг в нашия магазин. Менюто включва: супа, ястие и десерт. Ястията са придружени от обилна гарнитура, а супите – с безплатно хлебче. Цената на основните ястия е 6.30 лв. , на супите – 3.10 лв.,  а десертите по 3.80 лв.

Продуктите, които се използват при приготвянето на храната са изцяло с растителен произход, а резултатът е невероятно вкусни, ароматни екзотични ястия, топли крем супички и апетитни веган сладкиши.

Сайтан с екзотичен сос

За здравословен ресторант Кринг

* При приготвянето на храната се използват редица принципи и познания почерпени от Аюрведа, Шри Чинмой, Петър Дънов, Р. Щайнер и др.
* Не се използва бяла захар
* Не се предлага алкохол
* Супите и ястията се готвят с изворна вода

 

 

 

Торта Турамису от Кринг

Философията на екипа

“Храна, която те обича.
Всички обичат храна. Но разбрахте ли, че някои видове храни могат да обичат обратно? Храна, толкова прясна, създадена с единствената цел да ви прави да се чувствате страхотно, така че всеки път, когато се опитате да я опишете изпадате в поезия или евтино клише. Точно вида храна, която се специализираме в Кринг – най-подбраната, безпределно здравословна, апетитна храна, която наистина ви обича обратно.
Направено с любов.
Тук, в Кринг, всичко е относно удоволствието. Всеки продукт, който ние разработваме, първо трябва да задоволи нашите собствени взискателни критерии по отношение на свежест и аромат. И нашите салати и сандвичи са прясно приготвени, да не говорим за нашите вкусни плодови сокове.
Ние непрекъснато се стремим да се подобрим всеки ден в нашето никога не приключващо търсене на абсолютното съвършенство и свежест.
Моля, чувствайте се свободни да ни предложите вашите коментари.”

Повече за ресторант Кринг ТУК

Включи се в дискусията