Posted on

Детоксикиращи лепенки за крака – работят ли наистина?

Детоксикиращи лепенки за крака - работят ли наистина?

В големия град всички водим начин на живот изпълнен с много стрес. Некачествената храна изядена набързо, замърсеният въздух и медикаментите също причиняват натрупването на токсини в нашето тяло. Често получаваме главоболие, други дразнещи оплаквания са схванати рамене и болки в краката. Тогава истинктивно разбираме, че имаме нужда от детоксикация.

Детоксикиращите лепенки за крака са произведени на база на древните рецепти в традиционната китайска медицина. Те се класифицират като терапевтично медицинско средство и работят като лапа, като се поставят на ходилата. Натуралните съставки в пластирите се затоплят от ходилото и отварят порите на кожата, като по този начин веществата в пластира изтеглят токсините. Когато премахнете лепенките от краката, те са тъмно кафяви. След неколкодневна употреба постоянното главоболие си е отишло, чувствате се по-малко притеснени, а тялото не ви боли.

Според древната източната медицина, токсините в организма се натрупват в краката. Тялото естествено се детоксикира и само се подмладява докато спи. Тези пластири не просто подпомагат този процес, но и спомагат за премахването на химикали, които често пъти не могат да се елиминират от организма.

Според традиционната китайска медицина има участъци на краката, които съответстват на части на тялото. Раменете например кореспондират с определена област на стъпалото, под малкия пръст. Приложете на това място две лепенки и на следващата сутрин ще забележите по-малко напрежение в раменете.

Тази бърза и лесна детоксикация, може да повлияе много положително върху здраве ви. С детоксикиращите лепенки за крака можете да се снабдите от био магазин Spirala от тук:

  • Детоксикиращи лепенки за крака 10 бр.

    4.99 лв.
    Купи

Включи се в дискусията