Posted on

Кулинарна работилница за здравословна и жива храна Spirala: Зимна кухня – вечеря за 10 минути

Кулинарна работилница за здравословна и жива храна Spirala: Зимна кухня - вечеря за 10 минути

Каним ви в Био супермаркет Spirala на 06.02.2015 в 19:00 на Кулинарна работилница за здравословна и жива храна Spirala, заедно с Михаела Белорешка – създател на блога за здравословна, добронамерена, красива и семпла храна Good Natured Food
Тема на вечерта: Зимна кухня – вечеря за 10 минути
Зимата е предизвикателен сезон. Растителната храна често изглежда оскъдна, а готвенето е времеви лукс, който не всеки успява да си осигури.
С няколко идеи и необичайни комбинации и продукти обаче можем значително да обогатим менюто си, като го направим едновременно леко, балансирано, сезонно и бързо за приготвяне.
На срещата Михаела ще ви покаже няколко бързи рецепти, подходящи за семейството, приятелите или просто за ваше улеснение при избор на вечеря или обяд. Всяка една от тях ще е растително ориентирана, съобразена със спецификите на сезона и съответните нужди на тялото.
Кога?
Петък 6-ти февруари, от 19.00 ч.
Къде?
Био магазин Спирала – София, ул. Кишинев 17 (срещу входа на Южен парк на ул. Козяк)
Всички любители на истинската здравословна храна са добре дошли при нас. Таксата за участие е 10 лв., като записването става предварително на място в Био магазин Спирала, в групата ни Кулинарна работилница за здравословна и жива храна Spirala или на имейл spiralabg@gmail.com.
Местата са ограничени!
Очакваме ви гладни – за знания, идеи и няколко нестандартни вкусови предложения!

Включи се в дискусията