Posted on

Продукт на седмицата – pH тест ленти

Продукт на седмицата - pH тест ленти

Какво означава pH?

Човешкото тяло съдържа голямо количество вода, която образува една водна среда. Тя има киселинни и алкални свойства, a pH е скалата, която измерва степента на киселинност и алкалност в нашия организъм.

Защо е важно за нашето здраве да следим нивата на pH?

Нестабилно pH означава висока степен на алкалност или висока степен на киселинност за дълъг период от време. Продължителният дисбаланс на pH-то е вреден за организма и създава в човешкия организъм среда, която е подходяща за развиване на различни болести, на повечето болести. Затова е важно да следим какво е нивото на нашето pH.

Можем ли да следим сами pH-то си?

Може да проверим нивото на pH в нашия организъм чрез изследване на урината и слюнката си с тест ленти.


Продукт на седмицата – pH тест лентиКакво представляват pH тест лентите?

Те са много лесен и ефективен метод за следене на това какво се случва в нашия организъм. Чрез следенето на нивото на pH в нашия организъм можем да уловим проблемът в много начален стадий и да го предотвратим. Те са подходящи за самодиагностика и профилактика. pH тест лентите са за приложение при слюнката и урината, като дават възможност за прецизна индикация, тъй като са с широк спектър на измерване.

В България хора не отделят голямо значение на измерването на нивата на pH в организма. Не се колебайте да измерите вашето ниво на алкалност и киселинност, защото дисбалансът на двете стойности в организма ни, може да бъде сигнал за нарушеното ни здраве, а продължителността му може да доведе до сериозно заболяване.

Повече информация за този продукт и начини на използване може да прочете на нашия сайт от тук. Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нас в социалните мрежи: facebook, LinkedIn, Google+, както и на място в Био магазин Спирала в София на ул. Кишинев 17.

 

Включи се в дискусията