Posted on

Продукт на седмицата – активатор за жива и мъртва вода

Продукт на седмицата - активатор за жива и мъртва вода

Чували ли сте за нарушен воден баланс на организма?

Със събуждането си сутрин тялото ни има нужна от дневната си доза вода, за да може да функционира нормално. Водата е важна за организма ни, защото тя е основната съставка в тялото и участва във всеки едни процес. Тя има ключова роля и за обмяната на веществата.
Всеки ден трябва да пием достатъчно вода, за да може всички клетки да си набавят необходимото количество и да функционират пълноценно. Ако не приемаме достатъчно вода дневно, то ние не позволяваме на клетките си да бъдат активни и те са в условия на стрес.

С напредването на възрастта съдържанието на водата в организма ни намалява и възможността за нарушен воден баланс е сравнително по-висока. Затова за всички над 35 годишна възраст е жизнено важно да консумират необходимото за тялото количество вода. Нека да вмъкнем тук, че и вида на водата е от значение за водния баланс.

Абсолютно погрешно е, когато сме жадни, да прибягваме към кафе, чай, бира, безалкохолни и т.н. Всички тези течности не се усвояват от клетките ни като вода, а приемът им допълнително допринася за нарушаването на водния баланс.

Внимание: Когато сме жадни, това означава, че тялото ни има нужда от вода! Само и единствено вода! Всички други течности не доставят на клетките ни необходимото количество вода, за да бъдат активни.

Чували ли сте за активирана (жива) вода?

Повечето хора са прекалено киселинни заради киселинните храни и напитки, замърсяването, начинът на живот, стресът. Казват, че трябва да се алкализираме. Но какво, всъщност, означава това? Когато във водата има електрическа енергия, тя кара водорода да придобие положителен електрически заряд (киселинна вода), или да се превърне във водород с отрицателен електрически заряд. Това е йонизирана вода. Когато Н+ йоните в нея са повече от ОН- йоните, тя се смята за киселинна, а когато ОН- йоните са повече от Н+ йоните, тя е алкална. Сега вече можем да видим, че става дума не просто за избор на алкални храни и напитки, а за избор на начин за алкализиране, т.е. снабдяване с енергия, която да добавим към нашия запас от йони с отрицателна енергия, и за неутрализиране на положително заредените киселинни атоми в нашето тяло. Стигаме до самата основа – използваме водата, за да доставим тази енергия в тялото си. Първите седмици, когато започнете да пиете  алкална вода ще усетите, че  имате страшно много енергия! Всички търсим трескаво най-новата добавка или чудодейно лекарство, за да подобрим състоянието си, а всъщност, истинската подкрепа може да дойде от веществото, от което сме направени! Кое е то? Водата! Ние сме 70% вода. Не пренебрегвайте този факт.

Продукт на седмицата - активатор за жива и мъртва водаКак да си набавим активирана вода?

Чрез активатор за жива и мъртва вода, в който протича електролиза.  След този процес, се получава алкална (жива) вода и кисела (мъртва) вода, които могат да се използва за профилактика на здравето и за лечение на редица заболявания.

Каква е разликата между мъртвата и живата вода?

Мъртвата вода е киселинна вода, със специфичен кисел вкус и мирис. Тя има дезинфекциращо свойство. Тя лекува хрема, болки в гърлото, простуди  и диария. Понижава кръвното налягане.

Живата вода е по-мътна, без мирис, по-мека. Тя има тонизиращо, ободряващо и стимулиращо действие върху организма. Увеличава кръвното налягане и подобрява усвояването на храната. Тя лекува рани, раздразнения на кожата, язви на стомаха, афти.

Както всеки може да забележи, свойствата на живата и мъртвата вода за разнообразни. Затова при лечение е добре да консумираме и от двата типа.

Намери подробна информация за активатора за жива вода от нашия сайт.

активатор за жива и мъртва водаАктиваторът е подходящ за всяко едно домакинство, тъй като получената жива и мъртва вода може да се използва за ефективно лечение на най-различни болести, за профилактика, за дезинфекция на лице, ръце, обувки, съдове. Тя може е приложима и за отглеждането на растения, както и за лечение, и поене на животни.

Активаторът не е уред, който ще използвате рядко. Той не просто ще заема място в кухнята ви, напротив след като се запознаете с всичките възможни употреби на живата и мъртвата вода от книжката с инструкции, която върви безплатно с уреда, то тогава той ще бъде една необходимост за цялото ви домакинство и активираната вода ще свършва неусетно.

Включи се в дискусията