Posted on

На почивка с ПРОВИОТИК

Лятото наближава! Повечето хора използват годишния си отпуск именно през лятото. Пътуват, било то в собствената си държава или в чужбина, ходят на море, палатки, планини. Когато сме на път почти винаги се храним по заведения, случва се да изядем някой плод без да е измит, дегустираме различни гозби и т.н. Най-често това хранене на крак причинява стомашно неразположение. На почти всеки се е случвало да изпита болки в стомаха, диария, подут корем, запек докато е някъде на почивка.
Тези стомашни неразположения, в някой случаи траят по-дълго, провалят пътуването и почивката ни и ни лишават от прекрасни мигове.

Как да избегнем стомашните неразположения през лятната почивка?

Един от начините да избегнем стомашно неразположение по време на нашата почивка е като внимаваме с какво се храним. Практически това е трудно и непостижимо. Особено, когато сме в друга държава. Не е и необходимо, тъй като съществува Провиотик.

Провиотик е подходящ за консумация, когато пътувате, храните се нерационално или пък сте подложени на всекидневен стрес. Товаproviotik_4 са част от факторите, които могат да нарушат чревния баланс и да провокират неприятно чувство на подуване на стомаха, болка, запек или диария.

Защо на почивка с Провиотик? Провиотик ни защитава от некачествената и не винаги прясна храна в ресторантите, хотелите и магазините! Той защитава имунната ни система и се грижи за нормалното функциониране на чревната флора.

Избери Провиотик и си осигури комфортна почивка, без да се притесняваш, че можеш да получиш стомашно неразположение.

Провиотик на капсули се предлага в опаковка от 10 броя, която е много подходяща за път, тъй като толкова средно трае едно пътуване. Взимайте по 1-2 капсули дневно по време на вашата лятна ваканция, за да избегнете проблемите със стомашно-чревния тракт.  Провиотик е подходящ за консумация от деца над 1 година, бъдещи майки, бременни и кърмещи жени, вегани и вегетарианци.

Провиотик се предлага и под формата на таблетки за смучене. 

ПровиотикКакво представлява Провиотик?

Провиотик е уникален растителен пробиотик. Съдържа милиарди живи клетки, които се заселват и размножават в стомашно-чревния тракт и подпомагат ефективното функциониране на храносмилателната система. В една дневна доза се съдържат над 5 миларда активни живи клетки Lactobacillus bulgaricus GLB44. Затова провиотик повишава устойчивостта при храносмилателни разстройства, стимулира и поддържа имунната система. Провиотик стимулира производството на антитела, чрез които нашия организъм разпознава чуждите агенти (вируси, бактерии, вредни частици) и се бори с тях. Провиотик подкрепя клетките, от които са съставени стените на червата – най-големият имунен орган при човека.

Какво да изберем? Пробиотик или ПроВиотик?

Пробиотиците са специално култивирани “добри бактерии”, които възстановяват здравето и жизнеспособността на човешкия организъм. Повечето пробиотици са извлечени от слюнка на човек или от съдържимото в гастроентерологичния му тракт. Средата, в която е култивиран пробиотика също е от съществено значение, защото дори и при най-съвършените методи за филтрация, в крайния продукт винаги се съдържа органична материя, служила като хранителна среда на живите клетки. Ето защо е важно да знаете как е получен пробиотика, тъй като заедно с полезния пробиотик, вие консумирате и част от средата, в която той е отгледан. Има научни изследвания, които показват, че пробиотични бактерии с естествена жизнена среда – човешката уста, при определени обстоятелства могат да ускорят процесите на кариес.proviotik_3

Провиотик е веган пробиотик, извлечен от цвят на планинско кокиче, от екологично чисти райони на Стара планина. Отгледан е в чист зеленчуков цвят и не съдържа животински продукти, добавки, консерванти и ГМО! Всяка капсула/таблетка провиотик съдържа милиарди жизненоспособни клетки Lactobacillus bulgaricus GLB44, надвишавайки броя на живите клетки, които се намират в 10 кисели млека. Не съдържа нито един от основните алергени – мляко, яйца, риба, раци и морски продукти, фъстъци, ядки, пшеница, соя.

Защо Провиотик?

Всекидневният прием на Провиотик осигурява здраве, зарежда организма с енергията, от която се нуждае, без калории, без лактоза, без животински протеини. Силата, която провиотик притежава, се дължи на уникалните свойства на неговата “добра бактерия“. Провиотик е изключително добро решение за пътуване, защото ни защитава от вредната и некачествена храна в ресторантите, хотелите и магазините. Провиотик е подходящ за консумация от всички и по всяко време на годината, не само когато пътуваме. Той защитава имунната ни система и се грижи за нормалното функциониране на чревната флора.

Включи се в дискусията