Showing 1–33 of 39 results

 • Био бебешка каша от грис

  Био бебешка каша от грис 250гр., Holle

  7.99 лв.
  Добавяне в количката
 • Био бебешка каша от просо и ориз БЕЗ ГЛУТЕН 250гр., Holle

  Био бебешка каша от просо и ориз БЕЗ ГЛУТЕН 250гр., Holle

  7.99 лв.
  Добавяне в количката
 • Био бебешка каша с мюсли 250гр., Holle

  Био бебешка каша с мюсли 250гр., Holle

  7.99 лв.
  Добавяне в количката
 • Био бебешка каша с три вида зърно 250гр., Holle

  Био бебешка каша с три вида зърно 250гр., Holle

  7.99 лв.
  Добавяне в количката
 • Био бисквити за бебета от спелта

  Био бисквити за бебета от спелта 150гр., Holle

  7.99 лв.
  Добавяне в количката
 • Био детски бисквити - натурални

  Био детски бисквити – натурални 150 гр., Belkorn

  5.99 лв.
  Добавяне в количката
 • Био детски меки бисквити - сок от грозде

  Био детски бисквити – ябълка и спелта 150 гр., Belkorn

  5.99 лв.
  Добавяне в количката
 • Био детски бисквити с парченца шоколад

  Био детски бисквити с парченца шоколад 150 гр., Belkorn

  5.99 лв.
  Добавяне в количката
 • Био овесена каша за бебета 250гр., Holle

  Био овесена каша за бебета 250гр., Holle

  7.99 лв.
  Добавяне в количката
 • Био олио за бебета и деца 250 мл

  Био олио за бебета и деца 250 мл., Byodo

  12.99 лв.
  Добавяне в количката
 • Био пюре банани с грис 190гр., Holle

  Био пюре банани с грис 190гр., Holle

  3.25 лв.
  Добавяне в количката
 • Био пюре броколи с ориз 190 гр., Holle

  Био пюре броколи с ориз 190 гр., Holle

  3.10 лв.
  Добавяне в количката
 • Био пюре зеленчуков микс 190гр., Holle

  Био пюре зеленчуков микс 190гр., Holle

  2.99 лв.
  Добавяне в количката
 • Био пюре моркови с картофи 190 гр., Holle

  Био пюре моркови с картофи 190 гр., Holle

  3.10 лв.
  Добавяне в количката
 • Био пюре пащърнак с картофи 190гр., Holle

  Био пюре пащърнак с картофи 190гр., Holle

  3.10 лв.
  Добавяне в количката
 • Био пюре праскова и ябълка 190 гр., Holle

  Био пюре праскова и ябълка 190 гр., Holle

  3.25 лв.
  Добавяне в количката
 • Био пюре с пащърнак 190гр., Holle

  Био пюре с пащърнак 190гр., Holle

  2.99 лв.
  Добавяне в количката
 • Био пюре тиква с ориз 190 гр., Holle

  Био пюре тиква с ориз 190 гр., Holle

  3.29 лв.
  Добавяне в количката
 • Био пюре тиквички,тиква и картофи 190 гр., Holle

  Био пюре тиквички,тиква и картофи 190 гр., Holle

  3.29 лв.
  Добавяне в количката
 • Био пюре ябълка и круша 190гр., Holle

  Био пюре ябълка и круша 190гр., Holle

  3.29 лв.
  Добавяне в количката
 • Био пюре ябълка и сливи 190гр., Holle

  Био пюре ябълка и сливи 190гр., Holle

  3.25 лв.
  Добавяне в количката
 • Био сухари за бебета от спелта 200 гр., Holle

  Био сухари за бебета от спелта 200 гр., Holle

  8.99 лв.
  Добавяне в количката
 • Био трицветни макарони Колите

  Био трицветни макарони Колите 300 гр.

  3.99 лв.
  Добавяне в количката
 • Био трицветни макарони Мечо пух

  Био трицветни макарони Мечо пух 300 гр.

  3.99 лв.
  Добавяне в количката
 • Био трицветни макарони Мики Маус

  Био трицветни макарони Мики Маус 300 гр.

  3.99 лв.
  Още
 • Био трицветни макарони Принцеси

  Био трицветни макарони Принцеси 300 гр.

  3.99 лв.
  Добавяне в количката
 • Царевичният грис се прави от царевични зърна

  Био царевичен грис (полента) 500 гр., Bio Planet

  4.90 лв.
  Добавяне в количката
 • Плодово пюре Ябълка

  Деметер плодово пюре ябълка 190 гр., Holle

  3.29 лв.
  Добавяне в количката
 • Пюре ябълка и боровинка

  Деметер плодово пюре ябълка и боровинка 190 гр., Holle

  3.29 лв.
  Добавяне в количката
 • Детска био паста с формата на зайчета 500гр., Suma

  Детска био паста с формата на зайчета 500гр., Suma

  5.20 лв.
  Добавяне в количката
 • Детска каша от спелта 250гр., Holle

  Детска каша от спелта 250гр., Holle

  7.99 лв.
  Добавяне в количката
 • Детска оризова каша 250 гр., Holle

  Детска оризова каша 250 гр., Holle

  7.99 лв.
  Добавяне в количката
 • Детски био макарони Динозаври 300 гр.

  Детски био макарони Динозаври 300 гр.

  3.59 лв.
  Добавяне в количката