Доставка

Изпращаме всички поръчки с куриерски фирми Speedy и Еконт до врата на получателя или до офис на съответната куриерска компания. Повече информация за офисите на Еконт, адрес, работно време и т.н. може да намерите тук, за Speedy тук. Цената за доставка е спрямо актуалните тарифи на куриерите.

Срок на доставка

Всяка поръчка, направена в работен ден (от понеделник до петък и официалните работни дни) до 17:30 часа, се обработва от наш служител в рамките на 24 часа. Доставката е в рамките на 48 часа. Поръчки, направени в почивни дни, се обработват в първия работен ден. За град София имаме възможност да доставим поръчката до 6 часа с градски куриер Speedy, като тази услуга е за сметка на получателя.

Ако сте посочили опция за получаване до адрес, доставката е до 48 часа в работно време. Ако сте избрали доставка до офис на куриерската компания – до 48 часа и спрямо работното време на съответния офис. Всички поръчки, изпратени в петък до офис на Еконт, могат да се получат в събота до обяд без да се начислява допълнителна такса, а до офис на Speedy – спрямо работното време на съответния офис. При поръчки до врата, направени в предпразнични дни, доставката е на следващия работен ден. Има опция за приоритетно доставяне в следващия ден, но се заплаща допълнително според тарифата на куриерската фирма.

Условия за доставка

Преди да изпратим всяка онлайн поръчката, наш служител ще се свърже с вас на посочения телефон за потвърждаване на поръчката. Поръчките не се изпращат без телефонно потвърждаване. След като наш служител се свърже с вас винаги можете да добавите продукти или да замените някои от тях. Ако имате въпроси или коментари относно доставката, не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0885911107 от понеделник до петък от 10:00 до 18:00 часа.

Цена за доставка

Цените за доставка се калкулират автоматично в процеса на поръчката на база избрания адрес за доставка, сумата на поръчката и теглото на добавените в количката артикули.

ВАЖНО! Калкулираните цени за доставка са ориентировъчни и могат да имат разминавания с реалните цени за доставка.

За всяка поръчка над 50 лв. и тегло до 5кг. получавате безплатна доставка до офис на Speedy! Ако във вашето населено място няма офис на Speedy, то тогава важи безплатна куриерска услуга до адрес. 

Начин на плащане

Поръчките, направени през сайта www.spirala.bg, се заплащат с услугата Наложен платеж – в брой на служител от куриерската фирма ЕКОНТ Експрес или Speedy.